Diensten

afgewerkte monoliet betonvloer

Betonvloeren

Wij verzorgen de complete betonvloer inclusief wapening en isolatie en of ander toebehoren. Het storten van een betonvloer vereist ervaring en vakmanschap, een goed afgewerkte vloer is een lust voor het oog en zorgt van jarenlang plezier. Door gebruik te maken van hoogwaardig materiaal en materieel staan wij garant voor het afleveren van betonvloeren van de allerhoogste kwaliteit.

Funderingen

De fundering vormt het fundament van uw bouwwerk. Bartels Betonwerken b.v. verzorgd de complete fundering voor u. Van het uitzetwerk, grondwerk en indien noodzakelijk heiwerkzaamheden tot bekisting stelwerk, ijzervlechtwerk en het storten/afwerken van de fundering

Monoliet afwerken (vlinderen)

Na het storten van de betonvloer moet deze afgewerkt worden, dit wordt gedaan met een vlindermachine. De vloer word tijdens het uithardingproces opgeschuurd. Hierna moet de vloer weer drogen en zodra dat gedaan is werken we de vloer af met de afwerkbladen van de vlindermachine. Dit proces word herhaalt tot er een egale en gesloten toplaag is ontstaan. Hierdoor ontstaat een mooie en slijtvaste toplaag.

Betonwanden (kelders)

Betonwanden worden vaak toegepast in bijvoorbeeld; parkeerkelders, woningkelders, betonnen muur afscheiding, zwembaden, boerderij stallen etc. Bartels Betonwerken b.v. kan al deze werken voor u realiseren. Voor het maken van deze betonwanden maken wij gebruik van ons eigen wand bekistingsysteem. Door gebruik te maken van dit bekisting systeem, kunnen wij op een spoedige en flexibele manier betonwanden realiseren.